Rogelio De La Rosa - Filmography

Filmography

  • 1932 – Ligaw na Bulaklak
  • 1932 – Tianak
  • 1932 - Ulong Inasnan
  • 1933 - Nahuling Pagsisisi
  • 1933 - Ang Ganid
  • 1934 - Krus na Bato
  • 1934 - Sawing Palad
  • 1936 - Buhok ni Ester
  • 1936 - Diwata ng Karagatan
  • 1936 - Kalupitan ng Tadhana
  • 1936 - Awit ng mga Ulila
  • 1936 - Anak-Dalita
  • 1936 - Lagablab ng Kabataan
  • 1937 - Anak ng Pari
  • 1937 - Magkapatid
  • 1937 - Teniente Rosario
  • 1938 - Bituing Marikit
  • 1938 - Inang Mahal
  • 1938 - Makiling
  • 1938 - Sanggumay
  • 1938 - Ang Magmamani
  • 1938 - Bago Lumubog ang Araw
  • 1938 - Mga Sugat ng Puso
  • 1938 - Bukang Liwayway
  • 1938 - Bahay-Kubo
  • 1938 - Diwata ng Karagatan
  • 1939 - Magkaisang Landas
  • 1939 - Lagot Na Kuwintas
  • 1939 - Pasang Krus
  • 1939 - Florante at Laura
  • 1939 - Dalisay
  • 1939 - Ang Magsasampaguita
  • 1939 - Takip-Silim
  • 1940 - Senorita
  • 1940 - Magbalik ka, Hirang
  • 1940 - Gunita
  • 1940 - Katarungan
  • 1940 - Lambingan
  • 1940 - Diwa ng Awit
  • 1940 - Estrellita
  • 1940 - Colegiala
  • 1940 - Nang Mahawi ang Ulap
  • 1941 - Panambitan
  • 1941 - Tarhata
  • 1941 - Tampuhan
  • 1941 - Ang Maestra
  • 1941 - Serenata sa Nayon
  • 1942 - Caballero
  • 1942 - Anong Ganda Mo
  • 1944 - Perfidia
  • 1946 - Garrison 13
  • 1946 - Angelus
  • 1946 - Dalawang Daigdig
  • 1946 - Tagumpay
  • 1946 - Honeymoon
  • 1946 - Ang Prinsipeng Hindi Tumatawa
  • 1947 - Sarung Banggi
  • 1947 - Backpay
  • 1947 - Ang Lalaki
  • 1947 - Ang Himala ng Birhen sa Antipolo
  • 1948 - Sa Tokyo Ikinasal
  • 1948 - Bulaklak at Paruparo
  • 1948 - Ang Vengador
  • 1948 - Hampas ng Langit
  • 1949 - Kampanang Ginto
  • 1949 - Milyonarya
  • 1949 - Bandilang Basahan
  • 1949 - Camelia
  • 1949 - Kidlat sa Silangan
  • 1950 - Ang Hiwaga ng Tulay na Bato
  • 1950 - 48 Oras
  • 1950 - Doble Cara
  • 1950 - Ang Kampana ng San Diego
  • 1950 - Prinsipe Amante
  • 1950 - Tigang na Lupa
  • 1950 - Sohrab at Rustum
  • 1951 - Bayan O Pag-ibig
  • 1951 - Prinsipe Amante sa Rubitanya
  • 1951 - Haring Cobra
  • 1952 - Irisan
  • 1952 - Romansa sa Nayon
  • 1953 - Sa Paanan ng Bundok
  • 1954 - Maala-Ala Mo Kaya?
  • 1954 - Dakilang Pgpapakasakit
  • 1954 - Jack & Jill
  • 1954 - Ikaw ang Buhay Ko
  • 1954 - Aristokrata
  • 1955 - Ang Tangi kong Pag-ibig
  • 1955 - Artista
  • 1955 - Higit sa Lahat
  • 1955 - Sonny Boy
  • 1955 - Iyung-Iyo
  • 1955 - Pandanggo ni Neneng
  • 1956 - Babaing Mandarambong
  • 1956 - El conde de Monte Carlo
  • 1956 - Idolo
  • 1956 - Pampanggenya
  • 1956 - Gintong Pangarap
  • 1957 - Sino ang Maysala
  • 1957 - Veronica

Read more about this topic:  Rogelio De La Rosa

Other articles related to "filmography":

Internet Movie Database - Characters Filmography
... On October 2, 2007 the characters filmography feature was launched ... All data in the characters filmography is submitted by regular users and is largely not verified by the IMDb staff, in contrast to most other data submitted to the site, which is ...