Amparo Baró - Filmography

Filmography

  • Siete mesas de billar francés (2007), de Gracia Querejeta
  • Noviembre (2003), de Achero Mañas
  • El palomo cojo (1995), de Jaime de Armiñán
  • Boca a boca (1995), de Manuel Gómez Pereira
  • Al otro lado del túnel (1994), de Jaime de Armiñan
  • Las cosas del querer: Segunda parte (1993), de Jaime Chávarri
  • Al otro lado del túnel (1992), de Jaime de Armiñán
  • Soldadito español (1989), de Antonio Giménez Rico
  • Las cosas del querer (1988), de Jaime Chávarri
  • Mi general (1987), de Jaime de Armiñán
  • Cara de acelga (1987), de José Sacristán
  • El bosque animado (1987), de José Luis Cuerda
  • Stico (1985), de Jaime de Armiñán
  • El elegido (1985), de Fernando Huertas
  • En septiembre (1982), de Jaime de Armiñán
  • Apaga... y vámonos (1981), de Antonio Hernández
  • 27 millones libres de impuestos (1980), de Pedro Masó
  • El divorcio que viene (1981), de Pedro Masó
  • El nido (1979), de Jaime de Armiñán
  • Al servicio de la mujer española (1978), de Jaime de Armiñán
  • Carola de día, Carola de noche (1969), de Jaime de Armiñán
  • La banda del Pecas (1968), de Jesús Pascual
  • Tengo 17 años (1964), de José María Forqué
  • La chica del trébol (1963), de Sergio Grieco
  • Tierra de todos (1962), de Antonio Isasi-Isasmendi
  • Margarita se llama mi amor (1962), de Ramón Fernández
  • Tres de la Cruz Roja (1962), de Fernando Palacios
  • Adiós, Mimí Pompón (1961), de Luis Marquina
  • Sendas cruzadas (1961), de Juan Xiol
  • Llama un tal Esteban (1960), de Pedro Luis Ramírez
  • Trío de damas (1960), de Pedro Lazaga
  • Rapsodia de sangre (1957), de Antonio Isasi-Isasmendi
  • Carta a Sara (1957), de Leonardo Bercovici y Claudio Gora

Read more about this topic:  Amparo Baró

Other articles related to "filmography":

Internet Movie Database - Characters Filmography
... On October 2, 2007 the characters filmography feature was launched ... All data in the characters filmography is submitted by regular users and is largely not verified by the IMDb staff, in contrast to most other data submitted to the site, which is ...