Sigurd Langberg - Filmography

Filmography

  • Han, hun og Hamlet (1922)
  • Ole Opfinders offer (1924)
  • Københavns Sherlock Holmes (1925)
  • Hendes Naade, Dragonen (1925)
  • Klovnen (1926)
  • Krudt med knald (1931)
  • Barken Margrethe af Danmark (1934)
  • Ud i den kolde sne (1934)
  • Week-End (1935)
  • De bør forelske Dem (1935)
  • Bag Københavns kulisser (1935)
  • Min kone er husar (1935)
  • Provinsen kalder (1935)
  • Snushanerne (1936)
  • Millionærdrengen (1936)
  • Sjette trækning (1936)
  • Mille, Marie og mig (1937)
  • Der var engang en vicevært (1937)
  • Alarm (1938)
  • Bolettes brudefærd (1938)
  • Blaavand melder storm (1938)
  • Under byens tage (1938)
  • En lille tilfældighed (1939)
  • De tre, måske fire (1939)
  • Genboerne (1939)
  • Komtessen på Stenholt (1939)
  • Sommerglæder (1940)
  • Familien Olsen (1940)
  • Pas på svinget i Solby (1940)
  • En desertør (1940)
  • En pige med pep (1940)
  • Alle går rundt og forelsker sig (1941)
  • Tobiasnætter (1941)
  • Thummelumsen (1941)
  • Tag til Rønneby kro (1941)
  • En mand af betydning (1941)
  • Peter Andersen (1941)
  • Forellen (1942)
  • Frøken Vildkat (1942)
  • Natekspressen (P. 903) (1942)
  • Afsporet - (1942)
  • Når bønder elsker (1942)
  • Kriminalassistent Bloch (1943)
  • Møllen (1943)
  • Det ender med bryllup (1943)
  • Biskoppen (1944)
  • Man elsker kun een gang (1945)
  • Den usynlige hær (1945)
  • Op med lille Martha (1946)
  • Hans store aften (1946)
  • Når katten er ude (1947)
  • Røverne fra Rold (1947)
  • Sikken en nat (1947)
  • Tre år efter (1948)
  • For frihed og ret (1949)
  • Det gælder os alle (1949)
  • Kampen mod uretten (1949)
  • Den opvakte jomfru (1950)
  • Mosekongen (1950)
  • Det gamle guld (1951)
  • Dorte (1951)
  • Vejrhanen (1952)
  • Husmandstøsen (1952)
  • Far til fire (1953)
  • Himlen er blå (1954)

Read more about this topic:  Sigurd Langberg

Other articles related to "filmography":

Internet Movie Database - Characters Filmography
... On October 2, 2007 the characters filmography feature was launched ... All data in the characters filmography is submitted by regular users and is largely not verified by the IMDb staff, in contrast to most other data submitted to the site, which is verified and ...